HomeTeamContact

Organisatieontwikkeling

Het succes van een organisatie wordt bepaald door haar medewerkers. Formele structuren moeten de arbeid en het veranderend vermogen stimuleren. Wij helpen je een uitdagende, aangename omgeving te creƫren waarin mensen duurzaam aangesproken worden op hun autonomie.

De kracht van intrinsieke motivatie

Een duurzame organisatie spreekt haar medewerkers aan op hun expertise, hun meerwaarde voor het team en hun goesting in samenwerking. Een vrije werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief zet werknemers aan tot het nemen van verantwoordelijkheid en leidt zodoende tot betere prestaties.

Structuur en cultuur horen samen

Bij veranderingsprocessen gaat de aanpassing van structuren en processen hand in hand met de transformatie van persoonlijke gewoontes en de cultuur van de organisatie. Thetis helpt graag met ruimte scheppen voor een aanpak die meer zelforganisatie toelaat.

Op maat van uw organisatie

Wij zoeken uit hoe waarderen, beloningssystemen, organisatiestructuren, leiderschapsstijlen, rollen en functie en andere factoren van de organisatie een invloed hebben op het doen en laten van medewerkers. Van hieruit gaan we samen aan de slag om een plan op maat uit te werken.

De klassieke manier van functionerings- en evaluatiegesprekken zorgt er al te vaak voor dat werknemers zich niet betrokken voelen. Het werkt gewoon niet.