HomeTeamContact

Kwaliteitszorg

Kwaliteit gaat verder dan enkel het behalen van de nodige certificaten en het organiseren van procedures. Wat voor ons telt is een daadwerkelijk effect op de werkvloer, want uiteindelijk komen werknemers pas goed tot hun recht als zij zich veilig voelen.

Kwaliteit en veiligheid gaan hand in hand

De organisatie van de veiligheid op de werkvloer gaat samen met een duurzame kwaliteitszorg. Medewerkers die zich betrokken voelen bij de organisatie waar ze voor werken, zijn wat ons betreft een essentieel onderdeel van een veilige werkvloer.

Een kwaliteits- of veiligheidscertificaat behalen?

Wij zijn ervaren in het opzetten van kwaliteitssystemen, het opmaken van veiligheidscertificaten en de begeleiding van interne preventiediensten. Op verzoek voeren we interne audits voor u uit, zodat eventuele problemen naar boven komen voordat een externe audit deze kan blootleggen.

Ondersteuning op maat van uw organisatie

Wij helpen u als kwaliteitsmanager of preventieadviseur te voldoen aan de eisen opgelegd door de klant en de wetgeving. Wij bepalen samen met u hoe deze begeleiding in de praktijk verloopt. Dat kan gaan van begeleiding op de werkvloer tot het uit handen nemen van werk (zoals het uittekenen van processen en het uitvoeren van risicoanalyses).

Wij zijn thuis in alle belangrijke veiligheidsnormen: ISO 9001 lead auditor, ISO 3834, VCA* VCA** en VCA P, OHSAS 18001, CAF en EFQM.