HomeTeamContactOnze Klanten

Duurzaam en bewezen

Wetenschappelijk aangetoond

Wij werken met methodes en tools waarvan de waarde middels onderzoek bewezen is én die we in finesse beheersen. Dit laat ons toe om vanuit bewezen (denk)kaders te kunnen experimenteren en er samen uit te leren. We laten ook niet na onze klanten te adviseren over de vele misvattingen (‘onzin’) die er rond organisatieontwikkeling bestaan.

Sociale en ecologische duurzaamheid

Wij werken mee aan de transitie naar een duurzame maatschappij, zowel op ecologisch vlak als vanuit sociaal oogpunt. Wij geloven dat een organisatie met betrokken medewerkers sterker staat om een duurzame verandering in te kunnen gaan. Begrippen als zelforganisatie, autonomie, samenwerking en betekenisvol werk staan hierin centraal. Een duurzame organisatie doet het beter is onze basishypothese.

Ruimte maken voor verandering

In veranderingsprocessen hangt alles samen. Nieuwe manieren van doen, denken en organiseren kunnen niet los van elkaar gezien worden. Om de noodzaak en meerwaarde van een verandering te zien is het dus belangrijk om steeds het grotere plaatje voor ogen te houden. Dat is niet eenvoudig, want meestal zit het takenpakket van de medewerkers al vol nog voor het veranderingsproces start. Wij helpen organisaties met ruimte maken voor een goed begin van het veranderingsproces.

Wist je trouwens dat ook onze website duurzaam is? We gebruiken minder servers en besparen daarmee energie. Dit kan door vertrouwde en bewezen technieken slim te combineren met hedendaagse hightech.